Miniatureverden

Siden om min miniverden


Om denne side

På denne hjemmeside vil jeg forsøge at vise hvad jeg går og pusler med. Min store passion er dukkehuse og miniature. Meget af det har jeg fremstillet selv, noget her jeg købt og brugt som det er, og andet har jeg lavet om ved f.eks. at male eller ombetrække.

Jeg håber du vil kigge med på disse sider.

Menuerne fungerer ved at man klikker på punkterne øverst (f.eks. "Det store dukkehus") - her vil stå lidt overordnet omkring de ting der er i de underliggende menuer.


Hvem er jeg?

Mit navn er Lisbeth og jeg er en årgang '68. Jeg har været gift med Henrik siden 1991.

Jeg havde ikke noget dukkehus som barn, men fik indimellem lov til at lege med min søsters.

Siden har dukkehuse egentligt ikke sagt mig noget. Hvad der startede min interesse i voksenlivet, kan jeg egentlig ikke lige sætte en finger på, men kan huske at jeg var ude og shoppe med min mor, og fandt to ting til dukkehuset - et kobberfyrfad med kedel og et strygejern. Jeg købte disse ting og var prisgivet - dette var MIN hobby. 

Dukkehushobbyen har jeg for alvor haft siden omkring 2004.

Men jeg fandt jo hurtigt ud af, at et dukkehus var dyrt og pengene var ikke lige til dukkehus dengang. Det der dog fik mig igang var, at vi stoppede med at ryge og aftalte at vi hver især måtte få de penge vi jo ellers røg op, til vores respektive hobbyer. Så der fik jeg jo så råd til at gøre noget ved det. Så jeg tænkte, at jeg jo kunne lave mit eget. Men hvad med døre og vinduer? De var jo også dyre!

Men nød lærer jo som bekendt nøgen kvinde at spinde, så jeg gik igang med selv at lave døre og vinduer. Vinduerne har jeg så siden fravalgt. Jeg fik min daværende genbo til at skære pladerne ud til et eget designet dukkehus. Pladerne er nu samlet til et stort dukkehus, som (stadig) mangler at få indlagt strøm og få tapet og gulve. De fleste af møblerne har jeg allerede, omend en del af dem har undergået en ændring.

Siden har jeg "adopteret" et gammelt dukkehus og sat det i stand. Ud over det har jeg også nogle kikkasser. I kasser diverse steder ligger et stort engelsk dukkehus og en butik med overetage og venter på at blive bygget.

Jeg har været medlem af en miniatureklub i Skanderborg indtil december 2015, hvor jeg tog beslutningen at melde mig ud, da vi er flyttet til Ringkøbing.

Ud over dette bruger jeg "alt for mange" penge på denne skønne hobby, men desværre ikke så meget tid som jeg gerne ville. 


Skriv en kommentar

* = KrævesTidligere kommentare

Maxine 29-09-2019 20:28

I'm not sure the place you are getting your information, but good topic. I must spend some time finding out more or working out more. Thanks for magnificent information I was on the lookout for this information for my mission.

Besøg hjemmeside Send email


Horace 28-09-2019 13:07

With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of exclusive content I've either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any methods to help prevent content from being stolen? I'd really appreciate it.

Besøg hjemmeside Send email


Pia Lindblad Hansen 08-06-2019 13:33

Hej. Jeg er vild med små bitte ting og har brugt det hvert år til jul, hvor mit skab bliver til nisse museum. Jeg har altid ønsket et dukkehus og selvom mine børn griner lidt af mig, så købte jeg et lundby med lys. Wau. ♥️ Så var jeg i den store hobbybutik - uha uha, og en tur på Egeskov slot, hvor jeg så DUKKEHUS 😱🤗♥️ jeg var og er solgt. Nu har jeg købt et stort hus og er begyndt at samle værktøj og ting og sager så jeg selv kan indrette osv. Glæder mig til at se hvad du laver. Vh Pia 🙂

Send email


Annalise Fisker 08-10-2018 12:37

Kære Lisbeth, Vi mødtes på messen i søndags det er mig der er fra Nørre Bork og som har familie i Ringkøbing så er jeg nok på plads :-) Jeg har set hvad du har lavet det er utrolig flot og dine bøger er vel nok flotte. Jeg er sikker på vi sagtens kan få glæde af hinanden fremover, jeg kan nemlig også godt lide kikkasser. Nå du har været i Skanderborg Miniature, der er jeg også startet for mange år siden, er Pia der ikke stadig hun er også meget dygtig. Jeg så jo din mand sad med en stor kasse i cafeteriet kunne ikke set hvad det var men jeg så kassen nede ved ham Hollænderen som stod for enden i lokalerne, jeg købte også lidt hos ham, man kunne nu hurtig bruge mange penge. Kan du have en god dag på Vestkysten. Kh. Annalise

Send email


Randy 22-06-2018 13:47

Hi, My name is Randy and I was looking at a few different sites online and came across your site miniatureverden.dk. I must say - your website is very impressive. I found your website on the first page of the Search Engine. Have you noticed that 70 percent of visitors who leave your website will never return? In most cases, this means that 95 percent to 98 percent of your marketing efforts are going to waste, not to mention that you are losing more money in customer acquisition costs than you need to. As a business person, the time and money you put into your marketing efforts is extremely valuable. So why let it go to waste? Our users have seen staggering improvements in conversions with insane growths of 150 percent going upwards of 785 percent. Are you ready to unlock the highest conversion revenue from each of your website visitors? TalkWithLead is a widget which captures a website visitor_s Name, Email address and Phone Number and then calls you immediately, so that you can talk to the Lead exactly when they are live on your website _ while they're hot! Try the TalkWithLead Live Demo now to see exactly how it works. Visit: https://www.talkwithlead.com/Contents/LiveDemo.aspx When targeting leads, speed is essential - there is a 100x decrease in Leads when a Lead is contacted within 30 minutes vs being contacted within 5 minutes. If you would like to talk to me about this service, please give me a call. We do offer a 30 days free trial. Thanks and Best Regards, Randy

Besøg hjemmeside Send email


jenny raae 22-02-2017 22:37

Hej, jeg er vildt indponeret virkeligt flot, hvordan får du sat rummene sammen , jeg mener limer du el er det med søm??,hvor har du fået skåret pladerne til? og hvilke pladder har du brugt? jeg har selv bygget et hus, dvs min mand har bygget et, 120-120 cm,da det var første gang må jeg sige det er skævt og vinduerne sidder forkert, så vi vil gerne bygge et nyt, derfor disse spørgsmål, glæder mig til at følge huset hilsen jenny raae

Send email