Miniatureverden

Rejsekufferten


Rejsekufferten

Rejsekufferten er lavet i en lille blåstribet børnekuffert. Den er lavet til min mand i anledningen af vores 25-års jubilæum i 2010. Den er lavet i dybeste hemmelighed og med hjælp af både venner, kolleger og familie. Nogle har skaffet flamingo, nogle har haft sand med hjem og kolleger har ringet/skrevet når min mand tog hjem fra arbejde, så jeg kunne nå at "slette sporene".

Jeg havde i flere år sparet op til en rejse! Min mand var ellers ikke meget for at skulle på charter-ferie, da han hader højder. Men på denne måde var han jo ligesom "tvunget" til det. På bagvæggen har jeg limet forskellige forsider af rejsekataloger på og et billede af en flyver - så der var nogle hint til hvad pengene som lå i skattekisten skulle bruges til.

Det skal siges at vi KOM afsted, og havde en pragtfuld tur til Rhodos i september 2011 (og var afsted igen i 2014) 


Sådan startede den. 

Flamingoen havde min mands rigtig gode ven skaffet mig. Det hentede jeg hos ham en dag min mand var på arbejde.

Så skulle der jo skæres til og der skulle laves hul og en bunke. Sikke noget fnuller! 

Sandet havde mine forældre skaffet og gemt et sted i haven en dag de kom på besøg og ikke kunne tage det med indenfor, for at min mand ikke skulle opdage det. MEN - da jeg skulle bruge det, var det for vådt! Hvad gør man så i en snæver vending? Jo - en avis og så ud på badeværelsesgulvet med det for at tørre :-D 


Så skulle der jo laves ting til at putte på også. Stolene lavede jeg mens min mand så til indimellem - jeg bildte ham bare ind at det var nogle jeg forsøgte at lave bedre end dem man kunne købe :-P

Alt det andet lavede jeg selv mens han var på arbejde - skovlene er lavet af fimo, badesandalerne af noget mosgummi og noget bånd og drinks af nogle smådimser og sugerør af tynd ledning. Badebolden er en bordtennisbold, kisten er lavet af små lister og malet.


Her har jeg efterhånden fået det hele på plads på nær kisten.


Så kom kisten ned i hullet - skulle jo lige sikre mig at den nu også passede :-)


Her er kisten så blevet fyldt - at rulle dem og komme bånd omkring uden at lime dem krævede mere end mine egne 2 hænder, så bud gik til mine forældre om de lige kunne komme forbi og hjælpe :-) Pengene fik jeg samlet sammen over flere år, ved at hæve lidt over næsten hver gang jeg var ude og handle. Det var den eneste måde hvorpå jeg kunne undgå at min mand fandt ud af det på.


Så kom kisten på plads i hullet. Det sjove var, at da min mand fik den, vi havde  gæster. Jeg bad ham om at fortælle hvad det var han fik. Da han begyndte at fortælle, troede han det var skattekort der lå i kisten og kunne ikke rigtig "regne den ud". Men fandt jo ud af hvad det var da jeg bad ham kigge lidt grundigere efter :-)


Sådan så den ud i sin helhed da min mand fik den overrakt d. 11/10 2010. Det var en rigtig sjov gave at lave til ham - også fordi jeg havde vidst det i flere år forinden at han skulle have den gave.


Efterfølgende har vi lavet en kasse til den, så den står beskyttet for støv m.m. 

Pengene er jo ikke i kisten mere - men er gemt som minder om en rigtig god ferie, som vi var på i 2011. Vi tog så lige turen igen i 2014 til samme sted og samme hotel :-)