Miniatureverden

Det gamle dukkehus


Dette gamle dukkehus købte jeg på QXL tilbage i september 2005. Det trængte til en kærlig hånd - så det fik det! Alt tapet og gulvbelægning blev taget af, og der blev blændet nogle vinduer, da der skulle være butikker i dette hus.

Huset har jeg haft udstillet (i tom tilstand) på biblioteket i Hinnerup, hvor jeg boede før. Det var i september 2006. Det blev udstillet sammen med min kikkasse med Globetrotterens Stue. Denne kan findes under menuen "Kikkasser"

Herunder komer der billeder af istandsættelsen. Butikkerne kan ses under menuen "Det gamle dukkehus".


Men da jeg fik det hjem fra biblioteket var alle pærerne brændt ud - på trods af at vi havde haft timer på. Så nu stod det så i lang tid og ventede på at vi fandt ud af at få skiftet pærer. 

I den tid gik jeg og kiggede på huset og var ikke rigtig tilfreds med det alligevel. Det var for mørkt og dystert! Så efter et stykkke tid fik det en ny make-over! Nyt tapet og på overdelen "kampesten" af æggebakker.


Her set bagfra - hvor vi har lavet en lille låge så vi kunne komme til strømforsyningen der er gemt derinde.


Her et lidt tættere kig på "kampestenene". De er lavet ved at man river små stykker af æggebakker og indfarver. Derefter er de limet på og så er der fyldt ud med en blanding af polyfylla og vand og til sidst har det hele fået en omgang lak.


Så kom der lys i huset igen laugh


Nu med både lys og møbler.

Der er sidenhen sket forandringer m.h.t. indretning og møbler - det kan du se meget mere om i menuen "Det gamle dukkehus" hvor du kan vælge at se hvert rum for sig.